نمایه نویسندگان

ا

  • اخلاق پور، سحر اهمیت گیاه زرشک گونه Berberis thunbergii در ذخیره کربن و مقایسه مقدار آن در اندام‌های مختلف [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 6-11]

ب

  • بصیری، شادی مروری بر کاربردهای میوه عناب در تولید فرآورده های غذایی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

پ

  • پروانه، طاهره اهمیت گیاه زرشک گونه Berberis thunbergii در ذخیره کربن و مقایسه مقدار آن در اندام‌های مختلف [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 6-11]

ت

  • توکلی راد، مجید معرفی دستگاه مکانیزه دانه کن زرشک تازه با قابلیت ویبره بدون توقف شاخه زرشک [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 12-17]
  • توکلی کرقند، غلامرضا سنک عناب، شناخت مقدماتی و تجربیات موجود برای کنترل آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-29]

د

  • دادار، علی شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم بومی زرشک [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 12-21]

ر

ز

  • زراعتگر، هادی شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم بومی زرشک [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 12-21]
  • زراعتگر، هادی سنک عناب، شناخت مقدماتی و تجربیات موجود برای کنترل آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-29]

ع

  • عطاردی، بصیر معرفی برخی اقدامات مدیریتی در خصوص آبیاری و تغذیه باغات عناب در کشور چین [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 1-5]

غ

  • غوث، کمال سنک عناب، شناخت مقدماتی و تجربیات موجود برای کنترل آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-29]

م

  • میرزایی، محمدرضا سنک عناب، شناخت مقدماتی و تجربیات موجود برای کنترل آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-29]

ن

  • ناصری، سمیه اهمیت گیاه زرشک گونه Berberis thunbergii در ذخیره کربن و مقایسه مقدار آن در اندام‌های مختلف [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 6-11]

ی

  • یوسفی، مهدی سنک عناب، شناخت مقدماتی و تجربیات موجود برای کنترل آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-29]